08.10.2021

Hüyük İmam Hatip Ortaokulu Müdüründen İlçe Müftülüğümüze Ziyaret

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Hüyük İmamHAtip Ortaokulu Müdürü Kadir AVCI ve Okul Müdür Yardımcısı İsmail AKPINAR İlçe Müftülüğümüzü ziyaret ettiler. Okul Müdürü Kadir AVCI İlçe Müftümüz nezdinde ilçemizde görev yapan tüm İmam-Hatipler,Müezzin Kayyımlar ve Kur'an Kursu Öğreticilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.
       Samimi bir ortamda geçen ziyarette İlçe Müftümüz Sayın Seyit Ali GÜNDÜZ hocamızda İmam Hatip Okullarının eğitimdeki yerine ve önemine değinerek vatanına milletine tarihine vefalı bir nesil yetiştiren kurumlar olduğunu belirtti. Bu yılki   2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası temasının "Vefa" olduğunu belirterek bu ziyaretin kurumlar arasındaki vefanın tezahürü olduğunu belirterek kendilerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.