07.10.2021

İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerinden Müftülüğümüze Ziyaret

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdoğan Maden Beyefendi , Şube Müdürleri Rüştü BEĞENDİ ve Ahmet ATİK beyler ile birlikte İlçe Müftülüğümüzü ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdoğan MADEN bey İlçe Müftümüz nezdinde ilçemizde görev yapan tüm İmam-Hatipler,Müezzin Kayyımlar ve Kur'an Kursu Öğreticilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret sonrası İlçe Müftümüz Sayın Seyit Ali GÜNDÜZ hocamızda  bu yılki 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası temasının "Vefa" olduğunu belirterek bu ziyaretin kurumlar arasındaki vefanın tezahürü olduğunu belirterek kendilerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.