20.10.2020

İyilik Konutu Bağışı

“Kim iyi bir işe aracılık ederse onun da o işten bir nasibi olur. Kim kötü bir işe aracılık ederse onun da ondan bir payı olur. Allah her şeyin karşılığını vericidir."

(Nisa, 85)

Savaşın başladığı günden bu yana eğitimden hayrî hizmetlere kadar pek çok alanda Suriye halkına destek olan "Türkiye Diyanet Vakfı" da ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren aileler için başlattığı “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” kampanyası ile başta yetim ve engelli aileler olmak üzere savaş mağduru ailelerin bir nebze de olsa yaşam standartlarını iyi hale getirmeyi amaçlıyor.

Bu vesileyle İmrenler mahallemizin Mülazım Camii cemaatinden Mustafa HAKTANIR, camii imam-hatibi Adem AKKUŞ hocamızın rehberliği ile “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” kampanyasına 2 (iki) adet briket ev (12.000 TL) bağışta bulunmuştur. İlçemiz müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı şubesi olarak bu bağışa öncülük ettiğinden dolayı bağışçımıza dua ve temennilerde bulunduk. Allah kabul eylesin.