01.10.2020

Din Görevlileri Haftasında İlçe Kaymakamımızı Ziyaret Ettik

2020 Yılı, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İlçe Müftü Vekili  Abdullah Erten ve  ilçe Merkezinde görev yapan Din Görevlilerimizle birlikte, Hüyük İlçe Kaymakamımız Sayın Cüneyt DEMİRKOL Beyfendiyi makamında ziyaret etti.

İlçe Müftü vekili Abdullah ERTEN Hocamız, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" anısına Kur'an-ı Kerim ve kitaplardan oluşan hediyeler taktim edip,  Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın teması olan "İlim ve Cami" konusu hakkında bilgi verdi.

İlçe Kaymakamımız Sayın Cüneyt DEMİRKOL, ziyarete gelen  heyetin ve tüm Din Görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayıp, teşekkür ederek gösterdikleri gayretten ve yaptıkları hizmetlerden  dolayı şükranlarını iletti.