17.09.2020

İLÇE MÜFTÜMÜZ PERSONELLE VEDALAŞTI

Eylül Ayı aylık mutad Toplantımızı 17.09.2020 Perşembe günü, Müftülüğümüz Toplantı salonunda gerçekleştirdik.

İlçe Müftümüz Abdullah YALMAN; gündeme dair bilgileri personelimizle paylaştı ve yaklaşık 4 yıldır, ilçede yapılan faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi. Yaklaşık 4 yıldır Hüyükte görev yaptığını ve çok büyük bir sıkıntı yaşanmadığını ve imkânlar ölçüsünde hizmetler, cami inşaatları, Kur'an Kursu hizmetleri, özellikle 4-6 yaş Kurslarında yapılan hizmetler ve de Ramazan Ayında tüm Hafız personelle birlikte Hatimle Teravih Namazı kıldırma hizmetlerinden bahsetti. Ve bu hizmetleri tüm görevli arkadaşlarımızla ve kurum ve kuruluşlarımız ve halkımızın desteğiyle yapıldığını ifade etti.

Yapılan bu hizmetlerde olumlu katkı sağlayan başta Diyanet çalışanları olarak çalışma arkadaşlarımıza ve kurumlarımıza ve halkımıza teşekkür etti. Daha sonra da kendisinin herkese hakkını helal ettiğini ifade ederek personelle helalleşti ve toplantı hatıra fotoğrafı çekilerek tamamlandı.
 Ayrıca toplantımızda Konya İl Müftü Yardımcılığına tayini çıkan ilçe müftümüzle birlikte, Cihanbeyli İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğüne tayini çıkan İlçe Vaizimiz  Yusuf Uysal hocamız ve emekli olan Çavuş Mahallesi görevlilerinden Ali Murat TURAN hocamız personelle vedalaşıp helalleşti.
Emekli olan Ali Murat hocamıza plaket takdim edilerek hayatının devamında başarı ve muvaffakiyetler dilendi. ,