25.03.2024

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Selçuklu İlçe Müftülüğü' nce düzenlenen Evlilik Okulu Semineri'nin kapanış ve ödül töreni programına katıldı.

Selçuklu Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Selçuklu Merkez Camii’nin ev sahipliğinde yürütülen proje kapsamında 5 haftalık eğitimin ardından "Evlilik Okulu" semineri tamamlandı.

Selçuklu İlçe Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen programda konuşan İl Müftüsü Öge, İslam’ın evlilik kurumuna verdiği öneme dikkat çekerek ailenin huzur kapısı, mutluluk yuvası ve en güvenli liman olduğunu ifade ederek "Evlilik Okulu" seminerine katılım sağlayanlara teşekkür etti.
Programa, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Fatih Kurt, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Emekli Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Saliha Bilgiç Selçuklu İlçe Müftüsü Selim Yazıcı  katıldı.

Program ödül töreniyle sona erdi.