15.03.2024

Halkapınar ilçe Müftülüğümüz Ravza 4-6 yaş Kuran Kursu minik öğrencileri kumbaralarını Filistine bağışlamak üzere İlçe Müftümüz Sayın Yusuf SARI hocamıza teslim ettiler.

Halkapınar ilçe Müftülüğümüz Ravza 4-6 yaş Kuran Kursu minik öğrencileri kumbaralarını Filistine bağışlamak üzere İlçe Müftümüz Sayın Yusuf Sarı  hocamıza teslim ettiler.

Halkapınar İlçe Müftümüz Yusuf sarı hocamız minik öğrencilerimizin biriktirdikleri paralarını filistin'e bağışlamak üzere yavrularımız müftülerine teslim ettiler.

Makamında minik öğrencilerle bir araya gelen hocamız duydugu memnuniyeti dile getirirken, yavrularımızın bu davranışının herkese örnek olması gerektiğini ifade ederken yavrularımızın bu davranışından dolayı başta anne ve babalarına ve hocalarına teşekkür ettiler.