07.10.2021

Konferans "Din Görevinin ve Görevlisinin Önemi"

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din görevlileri Haftası etkinliği kapsamında Ereğli Müftüsü Ali Üney'in Konuşmacı olarak katıldığı konferansta Din görevlileri bir araya geldi.
Din görevlisinin yaptığı görevi farklı bir pencereden özetleyen Ereğli Müftümüz Ali Üney, Din görevlisi kisvesine bürünen kişinin o kisveye yaraşır davranması, Din görevlisinin örnek olması gerektiği, 21 yüzyılda inanç problemleri, inanç sapmaları, sorumluluğun önemi, din görevlisinin bilgi bakımından donanımlı olması gerektiği, önce kişisel benliğin sağlam oluşturulması gerektiği hususlarında Din görevlilerimize zihin açıcı bir konferans irad etti.
Konferans sonunda Konya İl Müftümüz Do. Dr. Ali ÖGE'nin din görevlilerimiz İçin İmzaladığı Tebrik belgeleri görevlilerimize takdim edildi.