24.04.2024

Halkapınar İlçe Müftülüğüne bağlı Ravza 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin'e bağışladı.

Halkapınar İlçe Müftülüğüne bağlı Ravza 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin'e  bağışladı.

Minikler, hazırladıkları kumbaralarda biriktirdikleri harçlıklarınıFilistin'e ulaştırılmak üzere Halkapınar İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Halkapınar Şubesi Başkanı Yusuf SARI’ya teslim etti.

Öğrencileri ağırlayan İlçe Müftüsü SARI, “Çocuklarımızı, ailelerini ve öğretmenlerini bu güzel kampanyadan dolayı kutluyorum. Allah hepsini vatana, millete, İslam’a hayırlı evlatlar kılarak hayırda yarışmayı nasip etsin.” ifadelerini kullandı.