02.08.2016

Şehitler için Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Programı

Ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu menfur olaylar sonrası tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de ilk andan itibaren yüzlerce vatandaşımız demokrasi ve millet iradesine sahip çıkmak için Güneysınır Belediye Meydanında nöbet tutmaya devam etmektedir.

Güneysınır İlçe Müftülüğü ve Güneysınır Belediyesi tarafından, darbe girişimi sırasında şehit olan polis, asker ve sivil vatandaşlarımız için Güneysınır Belediyesi yanında Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Programda İlçe Müftülüğümüz Personelince Kuran-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi. Güneysınır Belediye Binası yanında düzenlenen programa yüzlerce kişi katıldı.

Yaklaşık olarak gece yarısı 01.00’a kadar devam eden program sonrasında sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbeti devam etti.