26.12.2023

Ebediyete İntikal Eden Engelliler Ve Yakınları İçin Mevlid-İ Şerif Okundu

Konya Ereğli İlçe Müftülüğü ve Ereğli Belediyesi Kadın Meclisi Kent Konseyi ile birlikte ortak bir projeye imza attılar.

Ereğli Kadın Meclisi Kent Konseyi tarafında planlanan ve İlçe Müftülüğümüzün de katkıları ile hayata geçirilen projede 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ebediyete intikal etmiş engelliler ve yakınları için Mevlid-i Şerif ve Hatmi şerif okutularak İlçe Müftümüz Abdullah ÖZMEN hocamız tarafından duası yapıldı. Program sonunda engelli bir bireye tekerlekli sandalye hediye edildi. Kadın Meclisi başkanının aynı zamanda özel eğitim öğretmeni olmasından dolayı engellilere yönelik çalışmalara daha çok ağırlık verdiklerini kaydeden Kadın Meclisi başkanı Sermin ÖZBUDAK Ereğli de ilk kez böyle bir etkinlik düzenledik. İlçe Müftüsü Sayın Abdullah ÖZMEN’ i ziyaret ederek konu hakkında istişarelerde bulunduk. Müftümüz son derece olumlu yaklaştı ve bizzat projeye dahil olarak ebediyete intikal eden engelliler ve yakınları için Uğurlu camiinde Mevlid-i Şerif ve Hatim okunarak duası yapıldı. Akabinde Sayın Müftümüz ile beraber ihtiyaç sahibi engelli bir bireye tekerlekli sandalye hediye ettik. Sayın Müftümüz Abdullah ÖZMEN bey’ e destekleri için çok teşekkür ediyorum dedi.