13.10.2022

Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı Düzenlendi

İlçe Müftülüğümüz tarafından organize edilen "Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası" programı, Belediye Kültür Merkezi salonunda yapıldı.
         Sazgeçit Menderes Camii İmam-Hatibi Ahmet Sarıyar'ın Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda İlçe Müftümüz Abdullah Özmen açılış konuşması yaptı. Konya İl Müftüsü Sn. Prof. Dr. Ali Öge, Cami ve İrşat hizmetleri, Camilerin insan hayatındaki önemi hakkında konferans vererek Nebevi metotla Cami ve İrşat görevlerini yürütmemiz gerektiğini ifade etti.Konferansın sonunda emekli olan personellere plaket takdiminde bulunuldu.
         Ereğli İlçe Müftülüğünü de ziyaret eden Öge, Ereğli Müftüsü olarak yeni görevine başlayan Abdullah Özmen’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.