20.09.2022

4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Açılış Coşkusu

Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren, Hatice ve Mehmet Sulak, Sevda Arif Balcı ve İhsaniye 4-6 Yaş Kur’an Kursları, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılına merhaba dedi.

Her sene olduğu gibi bu senede büyük bir ilgiyle karşılanan 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımız, öğrencilerin ve velilerin heyecanına sahne oldu. Ebeveynleri ile birlikte sınıfları dolduran minik öğrencilerin mutlulukları adeta gözlerinden okundu.

Müftü Vekili Mikail Dönmez, çocukluk çağında verilen dini ve ahlaki eğitimin öneminden bahsetti. Temelde verilecek olan İslami değerler eğitiminin, kişiyi hayatının her safhasında toplumca saygı gören, faziletli, erdem sahibi bir bireye dönüştüreceğini belirtti.

2022/2023 Eğitim-Öğretim yılının; Sağlıklı, neşeli, mutlu ve başarı dolu günlerle geçmesini Rabbimizden temenni ediyoruz.