18.11.2019

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

2019  Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Hz. Peygamber Aile ve Gençlik Bilinci" konulu koferans İlçemiz Kaymakamı Hayrettin ÇİFTÇİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet GENÇ, Siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, din görevlilerimiz ve halkımızın yoğun katılımıyla icra edildi. İlçe Müftümüz Celal MALKOÇ'un selamlama konuşmasının ardından koferans  Konya İl Müftülüğü Uzman Vaizi Mehmet TOKER tarafından gerçekleştirilmiştir.  Daha sonra  İlçe Müftülüğümüze bağlı  Kur'an kursu  öğrencileri tarafından ilahi ve gösteri düzenlenmiş, proğramın sonunda Mehmet TOKER Hocamıza ve Müftülüğümüz tarafından  düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeler takdim edilmiştir.