25.03.2024

İlçemizde Ramazan Tüm Coşkusuyla Devam Ediyor

Ramazan ayında vatandaşlarımız camileri dolduruyor.Ramazan ayının feyzinden ve bereketinden istifade ediyor.Ramazan ayı tüm hızı ve coşkusuyla devam ederken İlçe Müftüsü ÖZELÇİ şu açıklamalarda bulundu:

''  Ramazan ayı tüm ayı tüm hızıyla devam ederken vatandaşlarımızın camilerimize,mukabelelere yoğun  katılımları bizleri gerçekten mutlu ediyor.Emirgazi Müftülüğü olarak ilçemizde din hizmetlerine ihtiyacın olduğu her yerdeyiz.Gerek ilçe merkezimizde gerekse köylerde irşat faaliyetlerimiz, mukabelelerimiz devam ediyor. Bununla birlikte TDV olarak ''Beklenen Sensin'' sloganıyla hayır sahiplerinin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz.Vatandaşlarımıza katılımları ve TDV şubemize gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ediyorum. '' dedi.