03.05.2024

"Mum Dibini Işıtır"

Nurettin Topçu'nun ifadesiyle; "Ahlakı ile örnek olan, en başta görevi her halde ruhu sefalete sürükleyecek olan acıların yıktığı varlıklara uzanıp, onları yeniden kaldırmak olan, ruhların kurtarıcısı, ahlak yaramızın doktoru olan, kin ile kibirden temizlenmiş, menfaatlerden sıyrılmış, nefsini unutmuş, kalbi ve aklıyla Allah’ın bütün kullarının imdadına koşmak isteyen, dünya gözüyle gönülsüz, Allah gözünde kahraman hizmet eri olan din görevlilerimizle "Mum Dibini Işıtır" sloganıyla tanışma, kaynaşma, dayanışma, tecrübe paylaşımında bulunma, görev azmi ve heyecanını artırma, din görevlileri ve ailelerine büyük bir ailenin mensubu olduklarını hatırlatma amacıyla Düz Çam Mesire Alanında İlçe Müftümüzün öncülüğünde bir araya geldik.

İlçe Müftümüz Sayın Gökhan Becerikli toplantıya katılan hocalarımıza teşekkür etti.