02.04.2024

Çamlık Mahallemizde "Kudüs Bizim Neyimiz Oluyor" başlıklı seminer gerçekleştirildi.

Çamlık mahallesi 4-6 yaş Kur'an Kursu Öğretmenimiz Hacer Karameşe tarafından hazırlanan seminere, İlçe Müftümüz Gökhan Becerikli Katıldı.

Programın açılışında İlçe Müftümüz; Kudüs'ü konuşmanın, sadece bir şehri konuşmak olmadığını, aynı zamanda insanlığın geleceğini, dünya barışını ve İslam ümmetinin izzetini konuşmak anlamına geldiğini belirtti.

Programın Devamında K.K.Ö öğretmeni Hacer Karameşe, hazırladığı slayt eşliğinde sunumunu gerçekleştirdi.

Program Beyza kardeşimizin "Mescidi Aksa' yı Gördüm Düşümde" şiir dinletisi ve Kudüs temalı magnet hediye dağıtımı ile sonlandırıldı.

Program sonunda İlçe Müftümüz Gökhan Becerikli, semineri hazırlayan K.K. Öğretmeni Hacer Karameşe, Kader Oflaz ve seminere katılan hanım kardeşlerimize bu güzel ve anlamlı sunum için teşekkürlerini iletti.