22.03.2024

Merkez 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerine oruç ibadetini tanıtmak ve sevdirmek amacı ile iftar programı düzenlendi.

İftar öncesi İlçe Müftümüz Gökhan Becerikli, "Ramazan ayı paylaşma, birlik ve dirlik ayıdır. Ramazan ayı, muhabbet ayıdır." diyerek, "Bu tür programların geleneksel hale gelmesinin çocuklarımız için güzel olacağını" dile getirdi.

İftar öncesinde öğrenciler, Ramazan Ayı'nı anlatan resimler ve farklı etkinlikler yaparak doyasıya eğlendiler.

Müftü Becerikli "Bu güzel organizasyonu yaparak bizleri bir araya getiren Kur’an Kursu Öğreticimize ve ailelerine teşekkür ediyorum." dedi.