10.03.2021

İYİLİK KONUTLARI KAMPANYASI

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından mazlum ve mağdurlara umut olmak için “Yolun İyilik Olsun” sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına 4-6 Yaş Kursu öğrencileri kayıtsız kalmadı. İlçemizdeki 4-6 Yaş Kur'an Kursunda eğitim gören öğrencilerimiz, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını kampanya kapsamında İdlib’de evsiz kalan çocuklara ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Derbent Şubesi’ne bağışladı. Minik hayırseverlerimizin kumbaralarında biriktirdiği miktar Şubemiz Muvazzaf Personeli Ramazan TAŞPUNAR' a makbuz karşılığında teslim edildi.
       İlçe Müftümüz Mehmet Salih UÇAR, Hayırsever milletimizin desteği ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın öncülüğü ile asırlardır aynı coğrafyada birlikte yaşadığımız Suriyeli kardeşlerimizin acısını dindirmek, sorunlarına çözüm üretmek için tüm imkanlarımızla seferber oluyoruz. Bu iyilik yolunda 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerimiz de bizleri yalnız bırakmıyor. Küçük yaşlarına rağmen kocaman kalpleriyle öğrencilerin yapmış oldukları bağışın çok anlamlı olduğunu söyledi.

İlçe Müftülüğümüz olarak bu anlamlı katkılarından dolayı minik öğrencilerimizi, ailelerini tebrik ediyor, yüreklerindeki bu yardımlaşma duygusunun hiçbir zaman kaybolmamasını diliyoruz.