06.10.2021

Çumra Müftülüğü Tarafından Din Görevlilerine AFAD Eğitimi

Çumra ilçesinde görev yapan din görevlilerine "Afet farkındalık eğitim semineri" verildi.
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Başkanlığı tarafından ilan edilen "2021 Afet Farkındalık Eğitim Yılı" faaliyetleri kapsamında Çumra Müftülüğü toplantı salonunda  İlçe Müftülüğü bünyesinde görevli din görevlilerinin de aralarında olduğu tüm personellere yönelik seminer düzenlendi.
Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlileri Ferhunde Abukan ve Serdar Gencer tarafından 06.10.2021 tarihinde verilen eğitimlerde, olası afet ve acil durumlarda yapılması gerekenler, çevredeki riskler, afet ve acil durum planı, afet ve acil durum çantası, afet sırasında doğru davranış şekilleri başlıklı konularda sunumlar gerçekleştirildi.