09.01.2024

Umre Semineri

Umre Eğitim Semineri
İlçemizde Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde umreye gidecek vatandaşlarımız için İlçe Müftülüğümüze bağlı Yeni Camide umre eğitim semineri düzenlendi.
Umre eğitim seminerinde umreye gidecek vatandaşlarımıza "Umre Yolduluğundan Önce Maddi Ve Manevi Hazırlık ve Bir Arada Yaşama Bilinci, İbadet Bilinci ve Umre Menasiki, Kadınlara Özgü Konular, Umrenin Hikmeti ve Umre deki Sembollerin Anlamı, Hz. Peygamber (s.a.s) Mescd-i Nebevi Ve Medine ve Temel Sağlık Bilgileri" konularında seminerler verilerek Umre İbadeti uygulamalı olarak gösterildi.
Seminerler İlçe Müftü Vekili Muhsin Yıldız, Şube Müdürü Yusuf Uysal, Vaiz Ayşegül Balcı, Vaiz Salih Çürük İmam-Hatib Ali Kılınç ve İmam-Hatip Ahmet Şeker tarafından verildi.
Seminerde İlçe Sağlık Müdürlüğünce görevlendirilen Selma Akyol tarafından ise Temel Sağlık Bilgileri eğitimi verildi