01.06.2022

Cihanbeyli Yeniceoba Mahallesi Gençlik Buluşmaları Ödül Töreni

Cihanbeyli Yeniceoba Mahallesinde görevli İmam-Hatiblerimiz, Yeniceoba İhsan Geyik Lisesi, Yeniceoba İhsan Geyik Anadolu Lisesi, Yeniceoba Atatürk Ortaokulu ve Yeniceoba İmam-Hatip Ortaokullarının koordinesinde gerçekleştirilen "Kitap Okuma ve Namaza Katılım" Programının ödül töreni Yeniceoba Nazar Düğün Salonunda düzenlendi.
İlçe Kaymakamı Remzi Demir'in katılımı ile gerçekleştirilen ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Aydın'ın konuşmacı olarak katıldığı programda "Kültür ve Medeniyetimiz" adlı konferansını icra ettiler.
Kurum idari amirlerinin de bulunduğu İlçe Müftüsü Bayram Özyön'ün açılış konuşması ile başlayan program, Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından Dr. Lamia Levent Abul'un "Bitmeyen Hikaye" adlı kitabı üzerinden düzenlenen ve 500 öğrenci ile başlatılan proje büyük ilgi gördü ve Namaza Katılım programı ile öğrenciler namaza ve camiye teşvik edildi. Proje sonunda yapılan yarışma neticesinde toplamda 7 adet bisiklet, 3 adet tablet, 40 adet akıllı saat ve isme özel 10 adet kalem öğrencilerimize hediye edildi.
Ödüller dereceye giren öğrencilere Kaymakam Remzi DEMİR ve İlçe Müftüsü Bayram Özyön tarafından takdim edildi.
Programda büyük emek veren başta İmam-Hatib Ali Osman Korkmaz olmak üzere tüm İmam-hatiplerimize, Yeniceoba da faaliyet gösteren isimlerini zikrettiğimiz okullarımızın Yöneticilerine ve Öğretmenlerine ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.