13.04.2022

Şiir ve Kompozisyon Yarışma Ödülleri Dağıtıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" ve "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" etkinlikleri kapsamında yapılan şiir ve kompozisyon yarışması sonucunda toplamda 75 öğrenci eserleri ile başvuruda bulundu.
Cihanbeyli İlçe Müftüsü Bayram Özyön'ün komisyon başkanlığında, Güven Belgin, Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Derya Haylaz, Şube Müdürü Yusuf Uysal, Vaiz Gülhan Yıldırım ve Din Hizmetleri Uzmanı Ali Duygun'un değerlendirmeleri sonucu ile yarışmada dereceye giren öğrenciler belirlenmişti.
İlçe Müftülüğümüzden bu gün düzenlenen program ile öğrencilere ödülleri takdim edildi.
Liseler Arası Şiir Yarışması Kazananları
1.Narin Bakırcı (Yeniceoba İhsan Geyik Anadolu Lisesi)
2.Emrullah Özdeveci (Güven Belgin Anadolu Lisesi)
3.Sümeyye Karabacak (Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi)
Ortaokullar Arası Kompozisyon Yarışması Kazananları
1.Nisa Nur Karadağ (Yapalı Cihat Kora Ortaokulu)
2.Yağmur Tuğal (Taşpınar Ortaokulu)
3.Bahar Nur Gökcan ve Ümmügülsüm Gökcan (Taşpınar Ortaokulu)
Katılımları için başta tüm öğrencilerimize ve desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederiz.