22.04.2021

HÂFIZLIĞI MUHAFAZA HİZMET İÇİ EĞİTİM KURSU TAMAMLANDI

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan "Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Programı" kapsamında Konya il ve ilçe müftülükleri tarafından Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Kursu düzenledi. Altı ay süreyle Müftülüğümüz bünyesinde online olarak yürütülen kursta, hâfız olan kursiyerlerin ezber sağlamaları yapılmış olup, tilavet usulleri ve talimi, beraberinde kursiyerlerin Kur’ânı Kerimi daha güzel okumaları için dîni musîki dersleri icra edildi. Cihanbeyli Müftülüğünce kursu tamamlayan 14 din görevlisine başarı belgeleri korona virüs tedbirlerine riayet edilerek müftülük hizmet binasında düzenlenen programla İlçe Müftüsü Ayhan AVAN tarafından takdim edildi. İlçe Müftüsü AVAN, kursa katılan hocalarımıza ve öğreticilere teşekkür etti.