02.04.2021

PROGRAM

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “Gençliğe Değer" projesi kapsamında Cihanbeyli İlçe Müftülüğü, personele yönelik “Gençliğe Değer Projesi Personel Eğitim Programı” düzenledi.
Cihanbeyli Müftülüğü tarafından pandemi tedbirlerine özen gösterilerek Müftülük toplantı salonunda düzenlenen “Gençliğe Değer Projesi Personel Eğitim Programı”na İlçe Gençlik Koordinatörleri, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticilerinden oluşan personel katıldı.
Konya İl Müftülüğü Vaizi Ahmet Dinç, İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Hüseyin Çalık ve Diyanet Gençlik Merkezi Koordinatörü Abdülkerim TEMİZCAN farklı oturumlarda “Gençlere Yaklaşım Nasıl Olmalı”, “Mutlu Aile Huzurlu Toplum” ve “Sosyal Medya Ahlakı” konulu sunum gerçekleştirdi.
Seminer katılımcılara kitap hediyesi ile sona erdi.