26.02.2020

GENÇLİK ÇALIŞMALARI

Başkanlığımızca yürütülen "Gençlik Çalışmaları" kapsamında 2020 yılı Şubat ayında düzenlenecek gençlik programlarının konusu; "Vakfın Önemi" ve "28 Şubat Sürecinin Eğitim ve Toplum Üzerindeki Etkileri" belirlenmiştir.

Bu itibarla; Cihanbeyli Müftülüğü Gençlik Çalışmaları ile ilgili Erkek ve Kız  İmam Hatıp Lisesinde öğrencilere yönelik Gençlik Çalışmaları Programı yapılmış; Türkiye Diyanet Vakfının önemi ve yuriçi-yurt dışı faaliyetleri anlatılmış; 28 Şubatla ilgili konular, videolar paylaşılmıştır. Yaklaşık 180 öğrencinin katılmış olduğu programlara; Erkek İmam-Hatip Lisesinde İlçe Müftüsü Hasan NACAR, Yeni Camii İmam-Hatibi Ali KILINÇ ve Ebuzer Camii İmam-Hatibi Yakup AKSU, Kız İmam Hatıp Lisesinde ise İlçe Müftüsü Hasan NACAR ve Merkez Site Kur'an Kursu Öğreticisi Güllale EREN sunum yapmışlardır. Programlar öğrenciler tarafından gayet başarılı ve verimli geçmiştir.