01.05.2020

İmkanın Varsa İkram Et, İhtiyacın Varsa Temin Et

COVİD-19 salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında mağdur durumda olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak adına Müftülüğümüz, Türkiye Diyanet Vakfı Beyşehir Şubesi ve Din Görevlilerimiz İlçemizde bulunan tarihi Eşrefoğlu Camii bitişiğinde bulunan Kütüphane bölümünü Hayır Çarşısına dönüştürdü. İhtiyaç sahipleri öncelikle Müftülüğe uğrayarak ihtiyaçlarını bildiriyor, gerekli bilgileri alındıktan sonra ihtiyaç listesi oluşturularak hayır çarşına yönlendiriliyorlar ardından hayır çarşısında görevli din gönüllülerimiz listede belirtilen ihtiyaçlarını hazırlayarak kendilerine teslim ediyorlar. Çevrenizde bulunan ihtiyaç sahiplerini Müftülüğümüze yönlerdirerek bu mübarek ramazan ayında ihtiyaçlarının giderilmesine vesile olabilirsiniz.
Kampanyaya yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız aşağıda belirtmiş olduğum Türkiye Diyanet Vakfı Beyşehir Şubesi adına açılmış olan hesap numarasına "hayır çarşısına yardım" açıklaması yazarak bağışta bulunabilirler.
Halk Bankası Beyşehir Şubesi
TR21 0001 2009 5130 0016 0000 30 (açıklamaya bağış türünüzü belirtiniz)