05.04.2024

Beyşehir Devlet Hastanesi Manevi Destek Birimimiz tarafından yapılan ramazan faaliyetleri.

Manevi Danışmanlarımız M. Emin KÖPRÜ, M. Emin ŞAHBAZ tarafından Hastane Personeline özel her gün bir peygamber; Peygamberler tarihi eğitim seminerleri verildi.

Palyatif Servisde Hasta yakınlarına özel Kur'an Kursu Öğreticimiz Fatma HAKANOĞLU tarafından her gün mukabele programı takip edildi.

Son olarak yapılan final programında konuşmacı olarak İlçe Müftümüz Veysel Kükregin icra etmiş olduğu konferansına Baş Hekim yardımcımız Dr. Kutay GÜVEN ve Sosyal Hizmetler Müdürümüz Gülşen PARLAKKAYA ve idari heyetin yanısıra Hastane Personeli ve Hasta yakınları katıldı. Kur'an ziyafeti ve Hatim duası yapıldıktan sonra. Katılım belgeleri takdim edildi.

Heyecan ile başladığımız Yoğun ilginin olduğu Ramazan ayı çalışmalarımıza katılan Hasta, Hasta yakını ve Hastane personeli kardeşlerimizin katılımı sayesinde coşku ile bitirmenin eşsiz sevinci yaşanırken Ramazan ayı ile vedalaşmanın hüznü şimdiden içimizi kapladı.

Devletimiz var olsun.

Milletimiz sağ olsun.

Ebeden hepimizden Allah razı olsun.

#Beyşehirdevlethastanesi

#Beyşehirilçemüftülüğü