14.02.2020

Akıncılar Mahallesinde Kur'an-ı Kerim ziyafeti ve Hafızlık Merasimi Düzenlendi.

Altınekin Akıncılar mahallesi Merkez camii'nde Cuma namazı öncesinde, Kur'an-ı Kerim ziyafeti ve hafızlık merasimi düzenlendi. Programa İl Müftümüz Ahmet Poçanoğlu, Altınekin ilçe Müftümüz Bünyamin Uysal ve Selçuklu Müftümüz Nusret Karabiber de katıldı.

İl Müftümüz Ahmet Poçanoğlu hocamız konuşmasında Kur'an-ı Kerim'in fazileti ve öneminden  hafızlık müessesesinin değerlerinden  bahsetti.Konuşmasının devamında  hafızlarımızı, ailelerini onları yetiştiren hocalarını tebrik etti.. Daha sonra İl Müftümüz başka bir programı nedeniyle camiden erken ayrıldı.

Proğram Selçuklu Müftülüğümüze bağlı Elmas Kur'an Kursumuzda hafızlıklarını tamamlayan öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim ziyafeti ile devam etti. Katılımcıların gözyaşları ile manevi bir ortamın yaşandığı proğramda, Selçuklu Müftümüz Nusret Karabiber'in konuşmasının ardından Altınekin Müftümüz Bünyamin Uysal yaptığı hatim duasına geçildi. İl Müftümüz Ahmet Poçanoğlu hocamızın herbir hafızımız için aldığı çeyrek altın hediyelerini,  vekâleten  Altınekin Müftümüz Bünyamin Uysal takdim etti.. Proğram cuma namazını müteakip hafızlarımızın ailesi olan Karakaya Ailelerinin yemek ikramıyla sona erdi.