16.01.2020

Konarı Mahallesi Şehit Tuncay Yapıcı Ortaokulundan Müftülüğümüze Ziyaret

Konarı Mahallesi Şehit Tuncay Yapıcı Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri Mesleki Rehberlik projesi kapsamında Okul Müdürleri Mevlüt ÇAM ve Din Kültürü Öğretmenleri İlknur DOĞRU ile Müftülüğümüzü ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz Müftümüz Ahmet KARDAŞ ve Vaizimiz Saim ÖZBAKIR ile görüşüp din ve Diyanet işleri ile ilgili sorularını sorup bilgi sahibi oldular. İleride Diyanet İşleri Başkanlığımız unvanlarında çalışmak isteyen öğrenciler fikirlerini sunup bilgiler aldılar. Aynı zamanda öğrencilerin de bazı konularda fikirleri alındı. Öğrenciler ilgi ve alakalarından dolayı müftümüze teşekkür ederek ayrıldılar. Müftümüz, Okul Müdürü Mevlüt ÇAM’a, Din Kültürü Öğretmeni İlknur DOĞRU’ya ve öğrencilere hazırlanan hediyeleri takdim ettikten sonra ziyaret sona erdi.