27.02.2024

Malatyalı Depremzede Kardeşlerimize Ulaştırılmak Üzere Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı

Konya İl Müftülüğü, TDV Konya Şubesi, Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı ile Mehir Aile Derneği iş birliğiyle halı, mobilya, züccaciye, ev tekstili, kıyafet ve ayakkabı başta olmak üzere 62 kalem 8.843 adet ayni yardım malzemesi, Malatya’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere İl Müftü Yardımcısı Kuddusi Uysal’ın duasıyla yola çıktı.

Uğurlama programına, İl Müftü Yardımcısı Kuddusi Uysal, TDV Konya Şube Yöneticisi Uzman Yardımcısı Mümtaz Nuzumlalı, Mehir Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Süreyya Gezginci, Mehir Aile Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Tekin, görevli ve gönüllüler katıldı.