21.02.2024

CAMİ GÖREVLİLERİMİZE YÖNELİK VAAZ KURSU DÜZENLENDİ

Diyanet İşleri Başkanlığımızın toplumu dini konularda aydınlatma görevi doğrultusunda yürüttüğü önemli faaliyet alanlarından vaaz etme becerisini geliştirmek amacıyla belli dönemlerde yüz yüze hizmet içi eğitim kursları düzenlenmektedir. Değişen ve gelişen şartlar dikkate alınarak güncellenen ve uygulamaya konulan hizmet içi eğitim kurslarımızda Cami görevlilerimizin daha etkili vaaz edebilme kapasitelerini artırmak amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda Ahırlı İlçe Müftülüğümüzce 13 cami görevlimize 12 Şubat - 22 Şubat 2024 tarihleri arasında 40 saatlik 2 hafta süreli vaaz becerilerini geliştirme kursu semineri verilmektedir.

Seminer İlçe Müftümüz Ramazan Ercan’ın Vaaz ve İrşadın anlam ve önemi konulu dersi ile başlamış, İlçe Vaizimiz Enes Çetinkaya’nın rehberliğinde devam etmektedir.

Seminere katılan görevlilerimize gayretleri için teşekkür eder, seminerin mesleki becerilerini artırmasını temenni ederiz.