07.02.2024

MİRAÇ KANDİLİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

Miraç Kandili Dualarla İdrak Edildi
Son Peygamber, Efendimiz Hazreti Muhammed(SAV)'in, Yüce Allah'ın daveti üzerine Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili, ilçemizde tüm camilerimizde düzenlenen programlarla idrak edildi.
Müftülüğümüzce de Akkise Mahallesi Kurtlar Camii'nde Miraç Kandili Özel Programı düzenlendi.
Programda, İmam-Hatiplerimiz tarafından Kur'an-ı Kerim tilavet edildi, Mevlid-i Şerif okundu, ilahiler ve salavatlar seslendirildi.
Daha sonra gecenin anlam ve önemini içeren kısa bir sohbet yapan İlçe Vaizimiz Enes ÇETİNKAYA, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler ile tüm şehitler için dua etti.