22.06.2018

KEVSER CAMİİ’NDE MEAL VE HADİS PROGRAMI YAPILDI

06 Haziran 2018 Çarşamba günü Müftülüğümüze bağlı Kevser Camiinde İl Müftülüğü Vaizi  Ümmü Taş ve öğrencileri tarafından hadis yarışması ve meal programı icra edildi. Programa her yaştan yaklaşık 50 öğrenci (bunlar arasında yaşları 55-60 olan öğrenciler de vardı) ve misafirler katıldı. Program öğrencilerin hep birlikte ezbere Esmâ-i Hüsnâ’yı okumasıyla başladı. Daha sonra öğrenciler öğrendikleri hadislerin ezbere Arapça metinlerini okuyarak yine ezbere kırık meallerini verdiler. Son olarak Kur’an’dan bazı sûreleri okuyarak kırık meallerini verdiler.Programa İlçe Müftümüz Nusret Karabiber adına vekâleten katılan Müftülüğümüz Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Avcı bir konuşma yaparak,güzel bir eğitim alan bu öğrencileri ve bu eğitimi veren hocalarını tebrik ederek,böyle güzel bir programı gerçekleştirdiklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Program öğrencilere verilen hediyelerle sona erdi.