19.06.2018

HAZİRAN AYI MUTAD TOPLANTISINI ve YAZ KURSLARI SEMİNERİMİZİ YAPTIK

Müftülüğümüze bağlı camilerimizde görev yapan personelimiz ile Haziran ayı mutad toplantısını ve Yaz Kursları seminerimizi gerçekleştirdik.Ticaret Odası salonunda gerçekleştirilen programa il müftümüz Ahmet POÇANOĞLU,ilçe müftümüz Nusret KARABİBER,şube müdürümüz Bahtiyar ŞAHİN ve din görevlilerimiz katıldılar.

Selamlama konuşmasını yapan ilçe müftümüz Nusret KARABİBER,Ramazan ayının dolu dolu geçtiğini ifade ederek;"görevlilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum hiç bir aksaklığa meydan vermediler,canla başla görevlerine sadık kaldılar,vatandaşlarımızı memnun ettiler"dedi.İl müftümüz Ahmet POÇANOĞLU;"Din gönüllüsü kardeşlerime teşekkür ediyorum,hep beraber Ramazan-ı Şerifi eda ettik,Rabbimize ne kadar şükretsek azdır bizlere böyle güzel bir görevi,mesleği sunduğu için,hepimize hayırlı hizmetler yapmayı Rabbimiz nasip etsin"dedi.Program müftülüğümüz Uzman Vaizi Mehmet GÜNEŞ'in Yaz Kursları hakkındaki sunumu ile devam etti.