19.10.2017

Dumlupınar Sosyal Tesisi ve Selçuklu Muhtarlar Derneği düzenlenen törenle açıldı

Selçuklu Belediyesi tarafından Dumlupınar Mahallesine kazandırılan Dumlupınar Sosyal Tesisi ve Selçuklu Muhtarlar Derneği İlçe Müftümüz Nusret KARABİBER'in yapmış olduğu Dua'nın ardından düzenlenen törenle açıldı.

Selçuklu Belediyesi ilçenin sosyal ve kültürel hayatına zenginlik katacak tesislere yenilerini eklemeye devam ediyor.  Selçuklu' da görev yapan mahalle muhtarların birlik ve beraberlik içerisinde hizmet üretmelerini sağlayacak olan Selçuklu Muhtarlar Derneği ve Dumlupınar Mahallesi'nde yaşayan emeklilerin faydalanabileceği Dumlupınar Sosyal Tesisi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Açılış programına Konya Valisi Yakup Canbolat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İlçe Müftümüz Nusret KARABİBER, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Yaman, Meram Belediyesi Başkan Vekili İhsan Yıldırım, Ak Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı Rafet Baştürk, Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Konya İl Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Birol Terzi, çok sayıda protokol üyesi ve muhtarlar katıldı.