24.03.2017

MÜFTÜMÜZ EZANI GÜZEL OKUMA KURSİYERLERİNİ ZİYARET ETTİ

İlçe Müftülüğümüz tarafından  din görevlilerimize yönelik, Ezanı  5 makam üzerinden usulüne uygun olarak okumalarını sağlamak amacıyla, Müftülüğümüze bağlı Hacıveyiszade Camiinde 22 Kursiyerin katılımıyla Ezanı  Güzel Okuma Kursu başlatıldı. Hacıveyiszade Camii Müezzin Kayyımı Ahmet DİLEK Hocamızın rehberliğinde Ezanı Güzel Okuma kursu gayet verimli bir şekilde devam etmektedir. Zaman zaman kursu ziyaret eden İlçe Müftümüz Nusret KARABİBER, kursa katılan arkadaşlarımızı tebrik ederek bu tür seminer ve benzeri hizmet içi eğitim kurslarının Başkanlığımızca bizlere sunulmuş önemli bir fırsat olduğunu ve din görevlilerimizin de bu fırsatları şevkle ve en olumlu bir şekilde değerlendirmelerinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Formatör Öğretici Ahmet DİLEK ile Kursiyerlerimiz İlçe Müftümüze Ziyaretlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini söylediler.