16.11.2019

“Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle “Geleneksel Türk Okçuluk ” müsabakası yapıldı

“Mevlid-i Nebi Haftası” kutlama etkinlikleri kapsamında Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Konya İl Müftülüğü ’nün ortaklaşa düzenlediği “Geleneksel Türk Okçuluk Müsabakası”  Konya Büyükşehir Stadyumu’nda yapıldı.

Yarışma etkinliği ve ödül törenine, Ak Parti Konya Millet Vekili Ahmet Sorgun, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, İl Müftü Yardımcısı Aslan Çıtır, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Koç, antrenörler ve yarışmaya katılan öğrenciler ile aileleri katıldı.

Yarışmada dereceye giren sporculara ödüllerini, Ak Parti Konya Millet Vekili Ahmet Sorgun, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ve İl Müftü Yardımcısı Aslan Çıtır takdim etti.