15.11.2019

Poçanoğlu’nun katılımıyla Hüyük’te “Mevlid-i Nebi” programı yapıldı

“Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle Hüyük İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Hüyük Şubesi tarafından Hüyük Belediyesi Kültür ve Etkinlikleri Salonunda “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferans düzenlendi.

Hüyük Belediyesi Kültür salonunda gerçekleştirilen konferansa; İlçe Kaymakamı Sayın Dilara Şenoğlu Hanımefendi, Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, daire amirleri, Beyşehir İlçe Müftüsü  Veysel Kükrek, Derbent İlçe Müftüsü Mehmet Salih Uçar ile davetliler katıldı.

İstatiklal marşı, saygı duruşu ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan “Mevlid-i Nebi” programında, protokol konuşmalarının ardından Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve  Mevlana İlkokulu 4-6 yaş öğrencilerinden ilahi, şiir, ve Hadis-i Şerifler okundu.

Program; İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu tarafından verilen “Hz. Peygamber ve Aile” konulu konferans ile sona erdi.