11.11.2018

Şehit Topcu Uzman Çavuş Halil Daş, Dualarla Uğurlandı

09 Kasım 2018 günü Hakkari İli Şemdinli İlçesi Süngütepe Üs Bölgesinde gerçekleştirilen Obüs Topu atışları sırasında mühimmatın patlaması sonucu Şehit olan Topçu Uzm.Çvş. Halil Daş, 11 Kasım 2018 pazar günü Ereğli İlçesi Belkaya Mahallesinde, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nun kıldırdığı cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.

Cenazeye, şehidin yakınlarının yanı sıra Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile Sağlık Bakan Yardımcısı Muhammet Güven, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, bazı milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Diyanet camiası olarak Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.