05.05.2017

100 Yataklı Merve Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu Açılışı

100 Yataklı Merve Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu Açılışı:

Merve Yatılı Kız Kur’an Kursunun açılışı 05/05/2017 Cuma günü resmi bir törenle  Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali AKPINAR, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut KAYA,  Belediye Başkanı Mehmet KARAHAN, Daire Amirleri, Ilgın Müftümüz Abdurrahim KOCAGÖL, komşu ilçe müftüleri, Ilgın Müftülüğü çalışanları ve ılgınlıların katılımlarıyla  açılışı yapıldı.

Halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışta, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut KAYA Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulundu. İlçe Müftümüz Abdurrahim KOCAGÖL'ün açılış konuşmasından sonra,  Konya İl Müftümüz Prof. Dr. Ali AKPINAR kursumuzun açılışında konuşma yaptı. Kursun yapılışında hayır sever vatandaşlarımıza katkılarından dolayı plaket verilerek açılış programı sona erdi.