24.08.2016

Şehit Selver ŞİMŞEK

19.08.2016 tarihinde Adıyaman-Malatya karayolunda zırhlı Polis Aracının trafik kazasına karışması sonucu yaralanarak  tedavi gördüğü Adıyaman Eğitim Araştırma Hastanesinde 23.08.2016 tarihinde şehit olan Adıyaman Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Selvet Şimşek, 24 Ağustos Çarşamba günü İlçemiz Alibeyhüyüğü Mahallesinde kılınan öğle ve cenaze namazına müteakip Alibeyhüyüğü Mahallesi  Mezarlığına defnedildi.

Binlerce kişinin katıldığı cenaze törenine;  Sayın Valimiz Yakup CANBOLAT, İl Müftümüz Prof Dr Ali AKPINAR, İlçe Belediye Başkanı Dr Mehmet OĞUZ, Askeri ve Mülki Erkan, Syasi parti temsilcileri, Şehidin yakınları ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Diyanet Camiası olarak, Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.