​T.C. BEYŞEHİR KAYMAKAMLIĞI
İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

Mahmut ÇELİKOĞLU

1972 yılında Erzurum Merkez Çiftlik Köyü’nde doğdu. İlkokulu köyünde bitirdi. İstanbul Nuruosmaniye Kur’an Kurs’unda hafızlığını tamamladı. İmam-Hatib’in Orta kısmı ile Lisenin 1.5 yılını İstanbul İmam-Hatip, kalan 2.5 yılını da Üsküdar İmam-Hatip Lisesinde okuyarak buradan mezun oldu. 1999 yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden, 2002 yılının Mart ayında da İstanbul Haseki Eğitim Merkezinden ( 16.dönem ) mezun oldu. 2003 yılında askerlik görevi ( Mardin ) sonrası Şırnak İdil Müftüsü, Erzurum  Çat Müftüsü,  Giresun Alucra Müftüsü olarak görev yaptı. Daha sonra Almanya Berlin’de 3,5 yıl Din Görevlisi olarak vazife yaptı. Yurtdışı görevi sonrası kısa bir süre Giresun Alucra’da Vaizlik görevinden sonra, 3,5 yıl  Ordu Kabataş'ta Müftülük yaptı.

29/02/2016 tarihinden itibaren Beyşehir İlçe Müftüsü olarak görevine devam etmektedir. İstanbul’un ve Türkiyenin tanınmış kıraat ve dini musiki hocalarından talim, tecvit, tashih-i huruf, aşere, dini musiki, ezan vb. özel dersler aldı. Arapça, Almanca bilmekte olup evli ve 2 çocuk babasıdır.