14.07.2016

Ramazan Ayı Beyşehirimiz de Dolu Dolu Geçti

Mübarek Ramazan Ayı vesilesiyle asil vazifelerimiz yanında üç camimizde 10 arkadaşımızla birlikte Hatimle Teravih Namazı ile Ecdat Çınarımız Eşrefoğlu Camimizde son 10 gecede Hatimle Teheccüd Namazı kıldık.

Yine aynı camimizde Öğle Namazları öncesinde Tedvir Usulu ezbere mukabele okuduk.

Vaiz hocalarımızla birlikte 18 eski beldemizde Teravih Namazı programlarına iştirak ettik.

Bayan Kur'an Kursu öğretmenlerimiz 65 mahallemizdeki hanımefendilere irşat faaliyetlerinde bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı Beyşehir Şubesi olarak Suriyeli 100 aileye gıda yardımında bulunduk.

Hasta ziyaretlerimiz oldu.

Emekli Din Görevlilerimizle iftarda buluştuk.

İftarlarımızın büyük çoğunluğunu çeşitli mahallelerimizde vatandaşlarımızla açtık.

Ramazan Programlarımıza emeği geçen Din Gönüllüsü arkadaşlarımıza ve bizlere her türlü desteği sunarak yanımızda ve yakınımızda olan tüm Beyşehir Halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz.