30.11.2017

Mevlid-i Nebi Konferansı (Bayanlara)

Mevlid Kandili münasebetiyle 29 Kasım 2017 Çarşamba günü Beyşehir Belediyesi Konferans Salonunda bayanlara yönelik İl Müftü Yardımcımız Saliha BİLGİÇ tarafından konferans verildi. Katılımın ve ilginin çok yoğun olduğu gözlemlenen programımızda İlçe Müftümüz Mahmut ÇELİKOĞLU açılış konuşması gerçekleştirdi.

İl Müftü Yardımcımız ; Mevlid-i Nebi, Kamil İman Sahibi Olma, Selamlaşma, Muhabbet Birliğinin Sağlanması, Selamlaşmayı Yaymanın Önemi, vb. konularda bayan dinleyicilerimize bilgi verdi. Konuşmasının sonunda konuk hocamız Beyşehir'de olmaktan mutlu olduğunu bildirdi.

Programın sonunda Meram İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an Kursu Öğreticileri Şerife KAYMAKCI,Arife BİLGİLİ, ve Betül KÖSEOĞLU tarafından tasavvuf musikisi sunumu gerçekleştirildi.