12.04.2017

KAYMAKAMIMIZ NİSAN AYI MUTAT TOPLANTIMIZA İŞTİRAK ETTİ

Müftülüğümüz bünyesinde çalışan personelimizle gerçekleştirdiğimiz Nisan ayı mutad toplantısına Beyşehir Kaymakamı Muzaffer ŞAHİNER, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.Yalçın URLU, Emniyet Müdürü İbrahim TAŞDEMİR, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet KAYA, Yazı İşleri Müdürü Talat PEK, Milli Eğitim Müdürü Musa KONUK, Halk Eğitim Müdürü Süleyman SİPER, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim METİN, Mahalli İdareler Şefi Halil YAVŞİL  katıldı.

Kaymakamımız Muzaffer ŞAHİNER toplantıda yaptığı konuşmada, Diyanet İşleri Başkanlığı personelinin ülkemiz insanına ve dünya Müslümanlığına büyük hizmetler sunduğunu söyledi ve özellikle 15 Temmuz darbe girişiminin milletçe önlenmesinde Cami Hocalarımızın gece ve gündüz verdiği salâların çok büyük rolünün oluğunu ifade etti. Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kutlu Doğum Haftası programları sayesinde milletimizin birlik ve beraberliğinin daha da güçleneceğini belirten Kaymakamımız Muzaffer ŞAHİNER Müftülük personeliyle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti, daha sonra da personelimizden bazı arkadaşlarımızın sorularını cevapladı.

İlçemizdeki kamu kuruluşlarında yöneticilik yapan diğer yetkililerimiz de Müftülük personeliyle zaman zaman iletişim halinde olarak İlçe insanımıza daha iyi hizmet sunacaklarını belirttiler.