17.07.2017

TÜRKİYE DİYANET VAKFI BEYŞEHİR ŞUBESİNİN YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI.

Hayırsever Mustafa KAYNACI tarafından Beyşehir Çarşı Merkezinde Türkiye Diyanet Vakfına bağışlanan iki katlı bina T.D.V Beyşehir Şubesi olarak hizmete girdi.

Birinci katında idare odası, sohbet salonu; ikinci katında etkinlik odası ve mutfak bulunan hizmet binasının açılışına Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali AKPINAR, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer ŞAHİNER, Çevre İlçe Müftüleri, Daire Amirleri, S.T.K. Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde yapılan konuşmalarda Türkiye Diyanet Vakfının ülkemizde ve Dünya coğrafyasında birçok alanda yaptığı hizmetler anlatıldı. Tören sonrasında, hizmet binasının bağışını yapan Hayırsever Mustafa KAYNACI’ya Konya İl Müftüsü Prof.Dr.Ali AKPINAR tarafından plaket takdim edildi ve İlçe Müftüsü Mahmut ÇELİKOĞLU, programa katılan misafirlere binayı gezdirdi