27.12.2016

MÜFTÜLÜK BİNAMIZIN İÇ KISMI ONARILDI

BEYŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜMÜZ DE TADİLAT ÇALIŞMASI

• Yaklaşık 100.000 TL’lik ayni ve nakdi harcama ile Müftülük Binamızı daha güzel hizmet verilebilir konuma getirdik.

BİNAMIZDA YAPILAN BAŞLICA YENİLİKLER:

1. Giriş katında % 90 oranındaki değişikle Vaiz hocalarımıza birer çalışma, bayanlarımıza hizmet sunacağımız 1 fetva odası tahsis edilmiş yine bu katta bir de çay ocağı oluşturulmuştur.
  2. Binamızın 1. Katındaki İdari Kısım Birimimizin duvarları boyanmış, lavabolar yenilenmiştir.
  3. Hizmet binamızın son katındaki toplantı salonuna sahne yapılıp, koltuklar alınarak burası 173 kişilik konferans salonu haline getirilmiş ve bu birimimizin ses sitemi yenilenmiştir. Yine bu kattaki bay ve bayan tuvaletler yenilenmiştir. Ayrıca burada bir de beyan mescit oluşturulmuştur.
  4. Binamızın 3 katındaki tüm perdeler yenilenerek giriş ve idari kattaki lavaboların yanlarına birer temizlik malzemesi dolabı yaptırılmıştır.
  5. Güzel ilçemiz Beyşehir’i tanıtan tablolar yaptırılarak bunlar binamızın duvarlarına asılmıştır.