11.07.2018

YAZ KUR'AN KURSLARI AÇILIŞ PROGRAMIMIZI ÇARŞI CAMİİ'NDE GERÇEKLEŞTİRDİK

Her yıl olduğu gibi bu sene de Haziran ayında okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimize yönelik olarak düzenlediğimiz Yaz Kur'an Kursları programlarımız bütün cami ve Kur'an kurslarımızda başladı. Bu vesileyle İlçe Merkezimizdeki Çarşı Camii'nde bir açılış programı tertip ettik. Yaz Kur'an Kursu öğrencilerimizden Kazım TOPCU'nun okuduğu Aşr-ı Şerif ile başlayan programımızda İlçe Müftüsü Mahmut ÇELİKOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa KONUK ve Gençlik Spor Müdürü Mehmet BAYINDIR Yaz Kur'an Kurslarının önemi ve gerekliliği ile ilgili birer konuşma yapmıştır. Cami çıkışında öğrencilerimize ikram edilen dondurma ile programımız sona erdi.