04.10.2017

Camiler Haftası Programımızı İcra Ettik

Ekim ayının ilk haftasında ülkemiz genelinde ve gönül coğrafyalarımızda düzenlenen ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası ’Beyşehir’de de her kesimden insanımızın katılımıyla kutlanıyor. İlçe Müftülüğümüz tarafından bir restaurant’ta tertip edilen programa Beyşehir Kaymakamı Yusuf ÖZDEMİR, Belediye Başkanı Murat ÖZALTUN ile Siyasi ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Din Görevlileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Programda Din Görevlileri adına Çiçekler Mh. Camii İmam Hatibi Süleyman GÖKÇE, İlçe Müftüsü Mahmut ÇELİKOĞLU, Belediye Başkanı Murat ÖZALTUN, Kaymakam Yusuf ÖZDEMİR birer konuşma yaparak haftanın teması olan “Cami, Şehir ve Medeniyet” konusunun İslam toplumları tarafından ciddi şekilde özümsenmesi gerektiği üzerinde durarak, Cami merkezli bir hayat tarzının çok iyi özümsenmesi gerektiği üzerinde durdular.

Program sonunda Cami ve Kur’an kurslarına emeği geçen hayırsever vatandaşlarımıza plaket takdimi yapıldı ve tüm davetlilere yemek ikramı yapıldı